Gaffel

Lunsj

Serveres frem til 16:00.


Norsk Julefat · 259,-
Sprøstekt ribbe og rødbetsmarinert ribbe, grov julepølse, lammesylte, julesylte, medisterkake, gravet og røkt laks, eggerøre, brie, pate, potetsalat, rømmesild, surkål og tyttebær. Serveres med brød, flatbrød og lefse.

Celsius hamburger · 198,-

Serveres på Brioche brød med aioli, Jarlsberg XO, bacon, salat, rødløk, agurk og ovnsstekt Amadinepotet.

Kremet fiskesuppe · 179,-
Laget med dagens fangst av fisk, reker, blåskjell og grønnsaker Julienne. Serveres med brød og smør.

Lun skalldyrsalat · 179,-
Serveres med bakt ishavsrøye, reker, blåskjell, frisk salat og miso majones.

Salat med røkelaks · 179,-
Serveres med kokt egg, avokado krem, rødløk, reddik og honning- og senneps vinagrette.

Julesmørbrød · 179,-
Smørbrød med stekt ribbe, julesylte, rødkål og Waldorfsalat. Garneres med svisker.

Røkt laks og eggerøre · 179,-
Smørbrød med røkt laks, eggerøre serveres med brød og salat.

Vegetargryte · 159,-
En smakfull tomatbassert gryte med bønner, linser, kålrot, sellerirot og gulrot.

Gaffel

Middag

Serveres fra 16:00



F O R R E T T E R


Røkt hval · 129,-

Serveres med pepperotkrem, salat og tyttebærvinaigrette.

Soppsuppe · 115,-
Kremet soppsuppe med trøffelkrem og krutonger.

Rakørret · 129,-

Serveres med egg, kokte poteter, rødbeter, purreløk, rødløk, rømme og lefse.




H O V E D R E T T E R


Pinnekjøtt · 455,-

Pinnekjøtt fra Gol serveres med Vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter og sjysaus.

Ribbetallerken · 375,-
Sprøstekt ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, kokte poteter, epler, svisker og julesaus kokt på tradisjonelt vis.

Celsiusbiffen · 298,-
200 gr. indrefilet av okse serveres med løk, sopp, cherrytomat, asparges, bakte småpoteter og rødvinsaus.

Lammecarré · 279,-
Serveres med potet- og persillerotmos, smørstekt sopp og rødvinsaus med blåbær.

Lutefisk · 475,- (serveres to ganger)
Serveres med rotmos, bacon, rotgrønnsaker og smeltet smør.

Torsk · 275,-
Serveres med dillstuede poteter, grønnsaker, sjy.

Kremet fiskesuppe · 189,-
Serveres med dagens fangst av fisk, reker, blåskjell, grønnsaker Julienne og brød.

Vegetargryte · 175,-
En smakfull tomatbassert gryte med bønner, linser, kålrot, sellerirot og gulrot.

Skje

Dessert & Snacks

Multekrem · 115,-
Serveres i krumkake.

Riskrem · 98,-
Serveres med rødsaus.

Karamellpudding · 98,-
Serveres med cognac krem.

Peanøtter • 35,-
Chilinøtter • 35,-
Marinerte oliven • 50,-
Nachos med salsa • 89,-

Trykk på link nedenfor for å se fullstendig meny (med allergener).

KONTAKT
ÅPNINGSTIDER

MANDAG STENGT
TIRS-FRE 11 - 22
LØRDAG 12 - 22
SØNDAG 12 - 16

Kjøkkenet stenger en time før stengetid.

Finn veien med Ruter.

Finn oss på Instagram,

Følg oss på Facebook og få siste nytt fra Celsius.

Les våre anmeldelser på Tripadvisor og del gjerne med deg dine egne opplevelser fra Celsius.