Lunsj

Serveres frem til 16:00.

CELSIUS HAMBURGER • 198-
Serveres på Brioche brød med cheddar, bacon, salat, rødløk, sylteagurk, ovnstekt Amadinepotet og aioli.


KREMET FISKESUPPE • 179,-
Serveres med dagens fangst av fisk, reker, blåskjell og grønnsaker Julienne.


LUN SKALLDYRSALAT • 179,-
Serveres med steinbit, laks, reker, krepsehaler, blåskjell, salat og hvitløksmør.


OMELETT • 165,-
Laget på skinke, bacon, tomat og ost.


VEGETARGRYTE • 175,-
En smakfull tomatisert gryte med bønner, linser, kålrot, sellerirot og gulrot.

Smørbrød

RØKT LAKS & EGGERØRE • 169,-
Smørbrød med røkt laks, eggerøre og salat.


KARBONADE • 169,-
Karbonadesmørbrød med stekt løk, salat, tomat og agurk.


SEIBIFF • 169,-
Seibiffsmørbrød med bacon, kapers, erter og løk. Serveres med salat, sitron og hjemmelaget remulade.


REKESMØRBRØD • 169,-
Håndpillede reker med egg, majones, lodderogn, røkt laks og salat.


Forretter

Serveres etter 16:00.

VARMRØKT ANDEBRYST • 120,-
Serveres med rødbetspure, syltede småløk, hvite rosiner, ruccola og ristede pinjekjerner.


HJEMMELAGET GRAVLAKS • 115,-
Med selleripure, artisjokk chips, syltet sopp og agurk.

Middag

ANDELÅR SOUS VIDE • 255,-
Serveres med kraftig portvinsaus, tyttebær kokt pære, ruccolasalat og rødbeter.


KALV ENTRECÔTE • 315,-
300 gr. serveres med selleripure, potetstappe tilsmakt timian, bakt pastinakk og gulrot.


CELSIUS HAMBURGER • 198-
Serveres på Brioche brød med cheddar, bacon, salat, rødløk, sylteagurk, ovnstekt Amadinepotet og aioli.


BREIFLABB • 295,-
Serveres med kål, reker, kreps, grønnsaker og smørsaus.


SMØRSTEKTE SKATEVINGER • 255,-
Serveres med bacon, erter, vårløk, kapers og nøttesmør.


KREMET FISKESUPPE • 179,-
Serveres med dagens fangst av fisk, reker, blåskjell og grønnsaker Julienne.


VEGETARGRYTE • 175,-
En smakfull tomatisert gryte med bønner, linser, kålrot, sellerirot og gulrot.


Dessert & Snacks

TILSLØRTE CELSIUSPIKER • 98,-
Vår versjon av tilslørte bondepiker, laget på rabarbra og bakt smørdeig.


HVIT SJOKOLADEPUDDING • 98,-
Serveres med sesongens sorbet.


EPLEKAKE • 98,-
Serveres med vaniljeis.

Skje
KONTAKT
ÅPNINGSTIDER

TIRS/TORS 1100 - 2200
FREDAG 1100 - 2300
LØRDAG 1200 - 2300
SØNDAG 1200 - 1600

Vi holder stengt mandager ut februar.
Kjøkkenet stenger en time før stengetid!

Finn veien med Ruter.

Følg oss på Facebook og få siste nytt fra Celsius.

Les våre anmeldelser på Tripadvisor og del gjerne med deg dine egne opplevelser fra Celsius.